Copyright infringement

Velkomstskilte

You’re welcome – that’s what we’re here for

Smukke velkomstskilte i træ eller akryl til bryllup og fest. Vis gæsterne vej med eksklusive skilte.

Byd gæsterne velkommen til jeres bryllup med et flot og personligt velkomstskilt, og brug det i løbet af dagen, på et staffeli til vielsen, eller når gæsterne skal have velkomstdrinks senere på dagen.

Velkomstskiltet kan også bruges til festen, så gæsterne kan finde vej, og senere stå ved gavebordet og pynte.

Design et velkomstskilt der passer med resten af dit pynt som bordkort, menukort osv. passer sammen som en rød tråd.

Hvornår bruger man et velkomstskilt?

Velkomstskiltet skal vise der er en stor begivenhed lige her, så det er oplagt til nogle af livets store fester. Det er ved barnedåben, konfirmationen, de runde fødselsdage og ved bryllupper. Altså alle de begivenheder i livet du gerne vil huske, og så er velkomstskiltet et kært minde om dagen der kan pynte senere.

Skal et velkomstskilt altid være i træ?

Der er noget rustikt over et velkomstskilt i træ, men det behøver det ikke være. Der er noget mere romantisk, og lidt frækt, over det gennemsigtige akryl skilt. Et rødt hjerte med Amors pil der peger i retning af festen er oplagt romantisk til et bryllup.

Så længe du ikke går med et kedeligt papskilt, fordi det lige var hvad du kunne finde, så er der nærmest ikke nogen grænser for, hvad et velkomstskilt skal være lavet af.

Hvorfor er et velkomstskilt smart?

Det er smart med et velkomstskilt, fordi så ved gæsterne de er på det rigtige sted, og bliver budt velkommen med det samme, selvom du ikke lige er i nærheden. Samtidig kan du passende præsentere nogle udvalgte informationer om arrangementet.

Hvordan sætter man sit personlige præg på brylluppet?

Alt hvad der er personligt hitter i øjeblikket, ofte er det noget DIY til udsmykningen, men der er også nogen der specialiserer sig i at lave tema-baseret pynt og rekvisitter til forskellige lejligheder. Velkomstskilte med unikt hash-tag sammen med deres navne, så delingen af festen kan ses samlet.

Ved at finde det personlige frem i udsmykningen får man mange års tradition og historie med til festen. På den måde bliver det både flot, sødt og personligt.

Find skilte, caketoppers og bordkort i træ og akryl hos CreativeWood

CreativeWood har en lang række produkter designet til mange forskellige formål. Vi arbejder med både træ og akryl, vi designer med udvalgte farver, og ud fra det har vi udviklet mange forskellige skilte, caketoppers, bordkort, påskepynt, julepynt og meget mere. Du kan være sikker på at finde det, du søger til din næste fest og fejring af livets små og store begivenheder hos shop CreativeWood.

Med skilte i træ og i akryl, caketoppers i træ eller akryl, bordkort i træ og akryl, bordkort med navn og mange flere smukke, unikke udskæringer i træ kan du være sikker på at sprede hygge, feststemning og magi blandt dine gæster.

Smukt design, godt håndværk og stærke materialer

Få eller giv et navneskilt i træ eller akryl; de kan bruges til bryllup, til fødselsdag, til dåb eller enhver anden festlig begivenhed. Vi skærer navnet ud i træ, men skiltene kan også fås i udvalgte akrylfarver, så du kan holde dig inden for din foretrukne farvepalet og give din borddekoration netop det udtryk, du ønsker dig.

Spred begejstring og feststemning med vores caketoppers i træ eller akryl; vælg et af vores forhåndsdesignede skilte eller bestem selv teksten og sæt dit eget, personlige præg på kagen.

Få unikke bordkort, som kan bruges igen og igen. Med vores bordkort i træ og akryl mangler du aldrig flotte bordkort til enhver lejlighed – bordkort er relevante, uanset om det er fest eller venner, som besøger jer. Hos shop CreativeWood finder du bordkort til påske, konfirmation, bryllup eller bare til en hygge middag for 2, så du kan tage dem i brug, lige når du ønsker.

Hvis du er i humør til at overraske nogen eller give dig selv en gave, så lad dig blot inspirere – se vores store udvalg af alt, hvad du kunne ønske dig i træ eller akryl her på siden.

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585