Copyright infringement

Ofte stillede spørgsmål

Af og til havner ordrebekræftelsen i spam mappen. Hvis du har kigget der og den ikke er at finde, så skriv os en mail på kontakt@creativewood.dk

Alle ordre bliver behandlet i den rækkefølge, de kommer ind. I travle perioder kan der derfor godt gå noget tid, før end vi går i gang med at behandle din ordre. Når det er tur til at behandle din ordre, og hvis du har en ordre, der skal designes, eks. velkomstskilt, menukort eller lignende, vil du modtage din ordre til korrektur, inden den skæres endeligt. Bordkort og lignende er der ikke korrekturgang på.

Vi designer, skærer og pakker alle ordre her i vores lille familie virksomhed, og der kan godt være pres på maskinerne i perioder. Vi har i nuværende periode op til 7 hverdage i leveringstid på alle standard ordre, med undtagelse af speciel producerede bestillinger. Der kan godt gå længere tid. Vi gør alt hvad vi kan, for at du har din bestilling hurtigst muligt, og skal du bruge det en bestemt dato, så giv os endelig besked om hvornår.

Kontakt@creativewood.dk så vil vi se hvad vi kan gøre. Vi forbeholder os dog retten til at afvise i travle perioder.

Vi sender dine skilte med GLS. Du får en sms eller mail med track and trace nummer, samt når din pakke er klar til afhentning. Du kan også hente din pakke hos os på vores adresse i Glostrup.

Når vi påbegynder arbejdet på din bestilling.

Ja, online kan du bestille til Sverige og Norge, men send os en mail og lav en aftale med os om din forsendelse, hvis det er udenfor Danmarks grænse i øvrigt.

Sker det at dit skilt, bordkort eller lignende er blevet beskadiget i leveringen, eller har du modtaget en forkert ordre, hvor der på en eller anden vis er fejl eller mangler fra vores side af, så send os en mail, og vi vil hurtigst muligt rette op på ordren.

Hvad enten du har bestilt et produkt, der er skåret og graveret i træ, printet på akryl, eller belagt med glimmer eller guld gives der 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening/behandling af produktet. 14 dages returretten gælder kun standard varer og bortfalder ved specialdesignede produkter. For flere detaljer læs venligst handelsbetingelserne ved check out.

Vores varer anvendes til dekoration og er ikke til levnedsmiddelbrug. Produkterne er ugiftige. Akrylprodukter må IKKE varmes op eller anvendes i varme drikke. De skal vaskes op i hånden. Vi anbefaler imidlertid, at du skyller akrylproduktet inden brug (gælder ikke træ) og eventuelt pakker den del, der er i berøring med det spiselige ind i film eller dypper det i et lag beskyttende chokolade.

Under de relevante produkter, har du mulighed for at indtaste dit navn og se det præsenteret i de forskellige skrifttyper. Vælg fanebladet ’Indtast Font’ under produktet og skriv navnet i skriftfeltet. Har du din egen skrifttype, så send os gerne en mail lige efter bestilling på shoppen med navn på fonten.

Et navn er nødt til at være sammenhængende, for at maskinen kan skære det. Hvis navnet indeholder apostrof, vil tegnet blive trukket ned, så det er i berøring med bogstaverne. Indeholder navnet mellemrum, vil det blive trukket sammen, og navn nummer to vil blive skrevet med stort begyndelsesbogstav. Bindestreg er intet problem

Vi læser som udgangspunkt ikke korrektur på dine indtastede navne, da navne kan staves på mange måder. Specialbogstaver producerer vi så vidt muligt, når skrifttyperne tillader det. Send os en mail, hvis du er i tvivl om din ordre.

Hedder nogle af dine gæster det samme, har du mulighed for at få leveret forbogstavet i efternavnet til disse personer. Tilføj et stort bogstav efter navnet i din bestilling, når du indtaster i navnefeltet. Eks. Mette S Mette P – så modtager du disse sammen med din ordre, og det koster ikke ekstra.

Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på design af et nyt produkt, der ikke findes i webshoppen allerede. Vi specialdesigner gerne ordre, men forbeholder os retten til at sige nej tak i særligt travle perioden.

Alle træprodukter er graverede og skåret lige inden de bliver pakket, derfor kan der forekomme en let brændt lugt, når du modtager produktet. Tag produkterne ud af indpakningen, når de har fået lidt luft, fortager den brændte lugt sig.

Alle vores produkter produceret i træ er ikke vejrbestandige, og derfor ikke egnet til udendørs brug. Akrylprodukter er derimod både vind, vejr og UV-bestandige.

Send os en mail hvori du skriver hvad der skal stå i stedet, så retter vi det med det samme. Vores mailadresse er: kontakt@creativewood.dk

Vi besvarer gerne dine spørgsmål en mail på kontakt@creativewood.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585