Copyright infringement

Handelsbetingelser

Creativewood
Navlerland 1A, 2600 Glostrup
CVR: 42499374

Betaling

Når du køber varer igennem Creativewood accepterer du automatisk vores handelsbetingelser så vi anbefaler derfor at du læser vores handelsbetingelser igennem inden et køb.
Creativewood modtager betaling med Mobilepay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling trækkes når vi påbegynder din ordre, hvilket betyder at der ikke kan refunderes penge når først vi har påbegyndt arbejdet af din specialproducerede vare.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
Creativewood bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Creativewood producerer produkter fremstillet efter kundens ønsker. Derfor har vi i travle perioder lang leveringstid. For at se den specifikke leveringstid kan du ved “kassen” se den forventede tid.
Vi sender med GLS pakkeshop.
Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Creativewood vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
Creativewood
Naverland 1A
2600 Glostrup
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages returret på alle prefabrikerede varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Fortrydelsesretten gælder ikke personlige produkter der er lavet efter dit ønske. Disse kan ikke byttes og tages retur.
Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@creativewood.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@creativewood.dk

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Vores produkter er ikke lavet til at komme i kontakt med fødevarer. Hverken direkte i kager eller i drinks. Træprodukterne er lavet i enten finer eller mdf og er derfor kun beregnet til indendørs brug og tåler ikke fugt.

Hvis vores produkter hænges op på væggen eller andre vertikale flader kan Creativewood ikke stilles til ansvar hvis de falder ned og knækker samt eventuelle skader dette påfører den flade hvor de rammer.

Creativewood tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt, maskinnedbrud og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Andet

Det er op til køber at sikre sig at alle ord og navne sendt til os er stavet korrekt. Vi copy/paster fra ordren og kan derfor ikke stilles til ansvar for eventuelle stavefejl.

Vi gør vores bedste for at sikre os at vores produkter bliver leveret så perfekt som muligt men da både træ og akryl kan varierer lidt i farve og struktur og kan derfor varierer lidt i udseende. Da vi skærer med laser kan det også forventes at der kan være sodning på produkterne.

Fortrolighedspolitik

Creativewood.dk forstår og respekterer privatlivet på Internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder til tredje part. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail, kreditkort eller personlige data til tredje part.

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585