Copyright infringement

Om Creative Wood

-Vi hjælper vores kunder med at skabe unikke oplevelser til betydningsfulde begivenheder, steder og særlige personer

Velkommen til vores verden af specialdesignet pynt og skilte til private arrangementer som fx bryllupper og konfirmationer, til årets mange højtider samt til virksomheder, der gerne vil skabe en særlig oplevelse til kunder og medarbejdere.

Det hele startede med vores bryllup d. 28. juli 2018 hvor vi selv havde skåret alt pynt selv. Lige fra bordkort til menukort og caketoppers. Vi havde en fantastisk fest og fik mange komplimenter for alt vores pynt. Det gav os lysten til at udvikle vores hobby til en webshop hvor I kan finde unikt design i træ og akryl til mange af livets glade stunder.

Lidt om Creative Wood produkterne

Nu har vi gjort det muligt for alle jer, at bestille personligt festpynt til jeres kommende begivenhed. Ingen fest er for lille eller for stor – og mulighederne er uendelige. Vi har så vidt muligt prøvet at holde priserne nede, for det kan hurtigt blive dyrt når man fx. er ved at planlægge et bryllup, og gerne vil have personlige bordkort til alle, eller hvis man holder firmafest med et max-budget.

Alle skilte er egenproduktion, designet og udviklet af os, og vi lægger høj vægt på kvalitet og godt håndværk. Intet forlader os uden at det er tjekket på alle ledder og kanter.

Har vi ikke lige det du søger, så tøv ikke med at skrive os en mail på Kontakt@creativewood.dk

De bedste hilsner Samanda & Thomas <3

Creative Wood & Bæredygtighed

I Creative Wood anvender vi FNs verdensmål som vores ledetråd i vores virksomhed, og vi har særligt fokus på målene 12 (ansvarligt forbrug og produktion) og 8 (anstændige jobs og økonomisk vækst)

Mød teamet hos Creative Wood

Samanda

Mød Samanda

Kreativ Direktør & Ejer

Samanda startede Creative Wood sammen med hendes mand Thomas, hjemme i deres kælder tilbage i 2018. Hende møder du tit på instagram, når du skriver en mail eller på en af de mange bryllupsmesser. Hun er tit fyldt med for mange idéer.

Thomas

Mød Thomas

Direktør & Ejer

Thomas er gift med Samanda, og er en rigtig Ole-Opfinder. Thomas ved en hel masse om maskinerne, materialerne og kan altid regne ud hvordan vi får nye ideer til at blive til virkelighed. 

Mød Natalie

Grafisk Designer

Natalie er vores grafiske designer, og hun er ualmindelig dygtig til at designe alle vores kunders ordrer, og hun har et superhelteblik på alle de små detaljer. Ved siden af sit job i Creative Wood laver Natalie også kunstfærdige kager og elsker derfor især at lave cake toppers

Christina

Mød Christina

Eventkoordinator

Christina er vores SoMe-dronning, og hun er altid klar på tasterne, når du skriver til os på instagram. Du kan som regel også møde hende på vores stand når vi er på messer, hvor hun er god til at hjælpe og vejlede vores kunder. 

Katja

Mød Katja

Skilteninja

Katja er altid at finde i produktionen, med det bredeste smil, hvor hun 3 gange om ugen hjælper med at få gjort en masse bordkort, skilte, invitationer etc. klar til maskinerne. Og så sørger hun altid for at alle har det godt og har husket at spise frokost.

Mød Linda

Pakkeninja

Linda er en vaske ægte pakkeninja, og har dagligt sin gang i pakkeriet hvor hun sørger for at alle bestillinger fra webshoppen bliver talt op, tjekket igennem og kommer godt afsted til den heldige modtager.

Stinne

Mød Stinne

Partner & Investor

Stinne er kommet til efter vores debut i Løvens Hule som investor. Det blev et nej fra de 5 løver på tv, men et kæmpe ja fra Stinne, som ugentligt er at finde på kontoret, hvor hun hjælper med at tage CW til nye højder.

Mød Tobias

Maskinmester

Tobias er vores produktionsekspert som tryller i produktionshallen. Han skærer alle skilte der bestilles på webshoppen og passer dagligt godt på alle de mange maskiner. 

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585