Copyright infringement

Blossom - Velkomstskilt i klar- & frosted akryl

Konfirmationerne er lige på trapperne, og for at sætte prikken over i’et, har vi designet de fineste velkomstskilte til at byde dine gæster velkommen på den store dag.

Du klikker nemt de forskellige muligheder til og fra herunder. Se nederst for yderligere beskrivelse og “How To”.

 

 

699.00 kr.759.00 kr.

    Reset options

Sådan bestiller du:

1. Vælg materiale og form på jeres velkomstskilt

Skiltene kommer i målene Ø60 cm på det runde velkomstskilt og 50 x 70 cm på det firkantede.
Materialerne er FSC godkendt birkefinér og egefinér samt genanvendelig frosted og gennemsigtig akryl.
– Du vælger blot det der passer bedst til jeres stil og fest.

2. Vælg skriftfarve på jeres velkomstskilt

Som udgangspunkt kan der både printes hvid og sort på alle skiltene. Men vi vil anbefale dig at vælge hvid på akrylskiltene, for når de står udendørs i grønne omgivelser, så springer den hvide mere i øjnene, hvorimod den sorte nemt bliver “væk”. Hvis skiltet derimod står i et rum med hvide vægge, er sort vejen frem.

Træskiltene printer vi oftest med sort, så hvis det skal være tydeligt på afstand er det denne du skal vælge.

3. Navne & Dato samt andre bemærkninger

I feltet oppe ved varen er der et tekstfelt. Her kan du skrive navne, dato samt andre bemærkninger eller spørgsmål. Når din bestilling er gået igennem, sætter vi skiltet op, og sender der til godkendelse hos dig inden vi printer. Så sikrer vi at der ikke er skrevet forkert dato, eller lavet en stavefejl. Når det er endelig godkendt laver vi skiltet klart og sender afsted inden for vores leveringstid.

4. Blomster

Hvis du gerne vil have blomsterne på, så vælger du det som mulighed, men hvis du derimod kun ønsker skiltet med teksten, og blomsterne ikke lige passer ind i dit tema, så er det også en mulighed. Hvis du vælger skiltet uden blomsterne så tilpasser vi selvfølgelig skriften så det bliver lidt større.

5. Tilkøb af staffeli

Vi har staffelier liggende på lager, så mangler du et, kan du altid tilkøbe det til din bestilling. Vores staffelier er naturfarvede, og er lige til at slå ud når dagen nærmer sig.

Størrelse 55 × 8 × 75 cm
Materiale

Frosted Akryl, Klar Akryl

Vælg Type Af Blomster

Cherry Blossom, Dusty Rose, Peach Passion, Summer Garden

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585