Copyright infringement

Caketopper - Med navn

Vi elsker kager og vi elsker fester – så selvfølgelig kommer vi ikke udenom caketoppers.

Få din egen caketopper, som vi designer med dit navn eller jeres fælles efternavn, så din kage er helt unik og personlig. Vælg frit hvilket materiale din kage topper skal produceres i, så den passer til dig og din smag.

Få dit navn på toppen af kagen.

200.00 kr.350.00 kr.

    Reset options

Sådan fungerer det:
Udfyld navnefeltet med det navn du ønsker på din kage topper. Skrifttype er en valgmulighed, men hvis ikke du angiver en skrifttype eller sender et billede efter endt bestilling så designes den som standard (første billede).

OBS! Navnet skal være sammenhængende, og kan ikke have mellemrum. Bindestreg er muligt. Har du brug for flere navne, som ikke er sammenhængende, modtages dette gerne i en ny særskilt bestilling.

Når du har lagt bestillingen på din caketopper, designer vi og sætter op. Herefter sender vi til godkendelse hos dig, og når du har godkendt, skæres bestillingen endeligt.

Materiale

Birkefinér, Blå glimmer, Guld Glimmer, Guld spejl, Hvid Akryl, Klar Akryl, Lyserød Glimmer, Rosegold, Sølv, Sølv glimmer, Sort Akryl, Sort Glimmer

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585