menu

Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl
til alle livets små og store fejringer
Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl. til alle livets små og store fejringer

Caketopper - Med navn

Vi elsker kager og vi elsker bryllupper – så selvfølgelig kommer vi ikke udenom caketopper.
Få din egen caketopper, som vi designer med dit navn, så din kage er helt unik og personlig. Vælg frit hvilket materiale din caketopper skal produceres i, så den passer til dig og din smag.

200.00 DKK350.00 DKK

Ryd
    Reset options

Sådan fungerer det:
Udfyld navnefeltet med det navn du ønsker på din caketoppper. Skrifttype er en valgmulighed, se hvilke du kan vælge imellem under fanebladet ‘Indtast Font’. Har du et ønske om skrifttype bedes du tilføje dette som kommentar i navnefeltet (eks. Skrifttype 2 ønskes).

OBS! Navnet skal være sammenhængende, og kan ikke have mellemrum. Bindestreg er muligt. Har du brug for flere navne, som ikke er sammenhængende, modtages dette gerne i en ny særskilt bestilling.

Vælg antal. Når du har lagt bestillingen på din caketopper, designer vi og sætter op. Herefter sender vi til godkendelse hos dig, og når du har godkendt, skæres bestillingen endeligt.

Leveringstid:
Vi gør opmærksom på, at fra du bestiller kan der gå op til 14 hverdage før du modtager din ordre. Grunden er at ordren skæres ved bestilling, og i vores travle perioder kan der godt være pres på maskinerne. Vi gør alt hvad vi kan, for at du har din bestilling hurtigst muligt.

Materiale

Birkefinér, Blå glimmer, Guld Glimmer, Hvid Akryl, Klar Akryl, Klar guld, Lyserød Glimmer, Rosegold, Sølv, Sølv glimmer, Sort Akryl, Sort Glimmer

{{ name }}