Copyright infringement

Bordkort - Hjerte med maling

Hjertebordkort til brylluppet, konfirmationen eller barnedåben er super fine og virkelig populære – De kan vælges her i en masse fine farver maling, et væld af skrifttyper og kan designes lige som du ønsker.
Du vælger blot skrifttypen, farven på malingen og om der skal være hul i hjertet så man efterfølgende kan hænge det op derhjemme, eller binde den om en serviet.

Hvis der ikke lige er en skrifttype eller maling farve du er vild med, så frygt ej – vi har flere tusinde – Send os en mail, så hjælper vi med at finde den rette.

30.00 kr.

    Reset options

Minimumsbestilling: 10

Fremgangsmåde:
Indtaste alle navnene på én gang i navnefeltet, gerne uden komma imellem, kun med linjeskift. Vælg herefter antal (som naturligvis skal svare overens med antallet af navne). Tilføj til kurv.
Eller marker ‘Vi sender gæsteliste pr. mail’, vælg antal og tilføj til kurv. Husk efterfølgende at sende os navnene på mailen kontakt@creativewood.dk – oplys venligst dit ordrenummer i mailen.

Du kan også finde dem med blomster og uden maling på her på shoppen.

Leveringstid:

Vores nuværende leveringstid kan du se ved check-ud.
Ved spørgsmål send en mail til kontakt@creativewood.dk

Skrifttype

Skrifttype 1, Skrifttype 2, Skrifttype 3, Skrifttype 4, Skrifttype 5, Skrifttype 6

Maling på bagside

Ja – Males med eucaluptus grøn bagpå, Ja – Males med gammelrosa bagpå, Ja – Males med hvid bagpå, Ja – Males med lyseblå bagpå, Ja – Males med mørkegrøn bagpå, Ja – Males med navy blå bagpå, Ja – Men det skal være en hel anden farve

Hul til snor

Ja tak, Jeg ønsker hul til snor, Nej tak, Jeg ønsker ikke hul til snor

Skrifttyper

Du kan skrive dit navn lige her

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585