Copyright infringement

Bordkort - Hjerte

Hjertebordkort til brylluppet, konfirmationen eller barnedåben er super fine og virkelig populære – De kan vælges i alle farver, et væld af skrifttyper og kan designes lige som du ønsker.
Du vælger blot materialet, skrifttypen, og om der skal være hul i hjertet så man efterfølgende kan hænge det op derhjemme, eller binde den om en serviet.

Hvis der ikke lige er en skrifttype du er vild med, så frygt ej – vi har flere tusinde – Send os en mail, så hjælper vi med at finde den rette.

23.00 kr.31.00 kr.

    Reset options

Minimumsbestilling: 10

Fremgangsmåde:
Indtaste alle navnene på én gang i navnefeltet, gerne uden komma imellem, kun med linjeskift. Vælg herefter antal (som naturligvis skal svare overens med antallet af navne). Tilføj til kurv.
Eller marker ‘Vi sender gæsteliste pr. mail’, vælg antal og tilføj til kurv. Husk efterfølgende at sende os navnene på mailen kontakt@creativewood.dk – oplys venligst dit ordrenummer i mailen.

Du kan også finde dem med blomster og maling på her på shoppen.

Leveringstid:

Vores nuværende leveringstid kan du se ved check-ud.
Ved spørgsmål send en mail til kontakt@creativewood.dk

Materiale

Egefiner, Guld Spejl, Rosa Spejl, Sølv Spejl, Birkefinér, Blå glimmer, Frosted Akryl, Klar Akryl, Lyserød Glimmer, Sølv glimmer, Sort Akryl, Sort Glimmer

Skrifttype

Skrifttype 1, Skrifttype 2, Skrifttype 3, Skrifttype 4, Skrifttype 5, Skrifttype 6

Hul til snor

Ja tak, Jeg ønsker hul til snor, Nej tak, Jeg ønsker ikke hul til snor

Skrifttyper

Du kan skrive dit navn lige her

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585