Copyright infringement

Velkomstskilt Bryllup - Midsummer

Vores velkomstskilt med Midsummer-blomster er en smuk måde at hilse jeres bryllupsgæster velkommen. Det personlige velkomstskilt kan bruges både for at hilse gæsterne velkommen til jeres vielse, og samtidig er det også en perfekt løsning, når gæsterne ankommer til jeres bryllupsfest. Vi anbefaler at placere det på et staffeli, men I kan også vælge at få huller i så det hænges op.

Læs længere nede for mere information.

699.00 kr.799.00 kr.

    Reset options

Sådan bestiller du:

1. Vælg materiale og form på jeres velkomstskilt

Skiltet kommer i målene 50 x 70 cm eller Ø60 cm. Vælger du det som firkantet, vil det som udgangspunkt blive printet vandret. Ønsker du det på højkant kan du dog altid skrive det i kommentarfeltet.
Materialerne er FSC godkendt birkefinér og egefinér samt genanvendelig akryl.
– Du vælger blot det der passer bedst til jeres stil og fest.

2. Vælg skriftfarve på jeres velkomstskilt

Som udgangspunkt kan der både printes hvid og sort på alle skiltene. Men vi vil anbefale dig at vælge hvid på akrylskiltene, for når de står udendørs i grønne omgivelser, så springer den hvide mere i øjnene, hvorimod den sorte nemt bliver “væk”. Hvis skiltet derimod står i et rum med hvide vægge, er sort vejen frem. Vælger du sort akryl, anbefaler vi hvid skrift.

Træskiltene printer vi oftest med kastanjebrun, så hvis det skal være tydeligt på afstand er det denne du skal vælge.

3. Navne & Dato samt andre bemærkninger

I feltet oppe ved varen er der et tekstfelt. Her kan du skrive navne, dato samt andre bemærkninger eller spørgsmål. Når din bestilling er gået igennem, sætter vi skiltet op, og sender der til godkendelse hos dig inden vi printer. Så sikrer vi at der ikke er skrevet forkert dato, eller lavet en stavefejl. Når det er endelig godkendt laver vi skiltet klart og sender afsted inden for vores leveringstid.

4. Blomster

Hvis du gerne vil have blomsterne på, så vælger du det som mulighed, men hvis du derimod kun ønsker skiltet med teksten, og bladene ikke lige passer ind i dit tema, så er det også en mulighed. Hvis du vælger skiltet uden blomsterne, så tilpasser vi selvfølgelig skriften så det bliver lidt større.

5. Tilkøb af staffeli

Vi har staffelier liggende på lager, så mangler du et, kan du altid tilkøbe det til din bestilling. Vores staffelier er naturfarvede, og er lige til at slå ud når dagen nærmer sig.

 

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585