Copyright infringement

Velkomstskilt fødselsdag og dåb - Enhjørning / flere muligheder

Byd gæsterne velkommen til barnedåben eller temafødselsdagen med dette fine og personlige velkomstskilt – Sæt det på et et staffeli der hvor gæsterne ankommer, eller når der serveres velkomstdrinks. Du kan også på denne måde skabe en rød tråd, og lade resten af dit pynt, bordkort, menukort mv. passe sammen.

Se nede under bemærkninger for mere information.

699.00 kr.759.00 kr.

    Reset options

1. Vælg materiale og form på jeres velkomstskilt

Skiltene kommer i målene Ø60 cm på det runde velkomstskilt og 50 x 70 cm på det firkantede.
Materialerne er FSC godkendt birkefinér og egefinér samt genanvendelig frosted og gennemsigtig akryl.
– I vælger blot det der passer bedst til jeres stil og fest.

2. Vælg skriftfarve på jeres velkomstskilt

Som udgangspunkt kan der både printes hvid og sort på alle skiltene. Men vi vil anbefale jer at vælge hvid på akrylskiltene, for når de står udendørs i grønne omgivelser, så springer den hvide mere i øjnene, hvorimod den sorte nemt bliver “væk”. Hvis Skiltet derimod står i et rum med hvide vægge er sort vejen frem.

Træskiltene printer vi oftest med sort, så hvis det skal være tydeligt på afstand er det denne i skal vælge. Hvis du ønsker en anden farve, som fx. en lyserød eller måske blå, så vælg hvid og noter farven i feltet øverst, så ser vi det ved opsætning.

3. Navne & Dato samt andre bemærkninger

I feltet oppe ved varen er der et tekstfelt. Her kan I skrive navn, evt. dato samt andre bemærkninger eller spørgsmål. Når jeres bestilling er gået igennem sætter vi skiltet op, og sender der til godkendelse hos jer inden vi printer. Så sikrer vi at der ikke er skrevet forkert dato, eller lavet en stavefejl. Når det er endelig godkendt laver vi skiltet klart og sender afsted inden for vores leveringstid.

4. Tilkøb af staffeli

Vi har staffelier liggende på lager, så mangler du et kan du altid tilkøbe det til din bestilling. Vores staffelier er naturfarvede, og er lige til at slå ud når i nærmer jer dagen.

Materiale

Egefiner, Birkefinér, Frosted Akryl, Klar Akryl

Størrelse

50 x 70 cm, ø60

Skrift Farve

Hvid, Sort

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585