Copyright infringement

Blossom - Skilte til konfirmationen

Konfirmationerne er lige på trapperne, og for at sætte prikken over i’et, har vi designet og klargjort 7 smukke skilte. Så kan gæsterne nemt navigere i de forskellige aktiviteter på den store dag, og de pynter så smukt rundt i lokalet.

Du klikker nemt de forskellige muligheder til og fra herunder. Se nederst for yderligere beskrivelse og “How To”.

 

 

79.00 kr.

Designet her hedder Blossom, og du kan vælge imellem 4 smukke blomster designs i str. A5. Skiltene bliver printet på enten frosted (dem på billederne er der anvendt frosted akryl) eller gennemsigtig akryl, printes med hvid skrift og kommer med en fod i samme materiale så det nemt kan sættes på bordet.

For at få de korrekte muligheder frem, både ifh til blomster, designs mv. –  så er det vigtigt at alle mulighederne er valgt.

Hvis du vil ændre skriftfarven til sort, guld eller lyserød fx., eller have nogle helt andre blomster i fx lilla, så er det også muligt. Skriv os en mail på kontakt@creativewood.dk efter endt bestilling og fortæl os om dine ønsker.

Vælg Type Af Blomster

Cherry Blossom, Dusty Rose, Peach Passion, Summer Garden

Vælg Design

Candy Bar, Kort & Gaver, Open Bar, Photobooth, Polaroid Gæstebog, Popcorn Bar, The Elbow Bump

Materiale

Frosted Akryl, Klar Akryl

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585