Copyright infringement

NYHED! Caketopper med print - Du bestemmer designet

Så kom de endelig på shoppen! Dekorer bryllupskagen med denne smukke caketopper, som ikke sætter begrænsninger. Du kan få den lavet med din helt egen tekst, og du bestemmer selv hvad der skal stå.

I feltet herunder noterer du hvad der skal stå på din caketopper, og hvordan du drømmer om at den skal se ud. Det kan være jeres initialer, dato, nye fælles efternavn, farvetemaer, blomster, mv.

Caketopperen printes på gennemsigtig akryl, frosted akryl, egetræ og birketræ, hvid akryl og hvid akryl.  Oversigten over disse materialer finder du som det sidste billede, på den øverste række.
Caketopperen måler ca 14 cm i bredden, og passer til en topkage på 15 cm, som er standard de fleste steder.

 

400.00 kr.

    Reset options

Sådan fungerer det:
Alle vores materialer på nær spejl og glimmer akryler er fødevaregodkendt.
Vi anbefaler dog at du dypper det stykke der skal ned i kagen i chokolade eller pakker film omkring.

Vælg hvilke materiale jeres caketoppper skal produceres i ved drop down menuen og indtast herefter teksten i navnefeltet, samt ønsker til design. Når I har lagt bestillingen på jeres caketopper, designer vi og sætter den op. herefter får i den til godkendelse, så vi sikrer at alt er stavet og sat op korrekt. Du kan komme med rettelser og ønsker, så den bliver lige som du drømmer om.

Materiale

Egefiner, Birkefinér, Frosted Akryl, Hvid Akryl, Klar Akryl

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585