Copyright infringement

Kageskilte - Magnolia

Kageskiltet er et must til kagebordet, hvor du som vært ikke har tid til at fortælle hver enkelt hvad der er i kagen. Du kan derfor sætte et fint skilt ved siden af, hvor alle gæster kan se hvad der er i kagen, samt hvilke der er uden laktose eller gluten. Skiltet laves lige som du drømmer om, og vi kan nemt ændre skrifttypen og sætte andre blomster på, så de matcher dine andre bestilte skilte, for at skabe en rød tråd.

Du ligger det materiale i kurven du ønsker dit skilt skal have, og i feltet herunder skriver du hvad der skal i kagen, samt fortæller os dine ønsker til designet.

Du kan vælge to designs; Design 1 er med en tegning af kagen med de lækre ingredienser, mens design 2 er et skilt med en beskrivende tekst om ingredienserne.

Alle skilte kommer med tilhørende fod, som du nemt kan sætte i skiltet når det skal bruges.

Se video med kageskiltet her

 

179.00 kr.

    Reset options

Sådan bestiller du:

1. Vælg materiale

Skiltene kommer i målene 14,8×21 cm
Materialerne er FSC godkendt birkefinér og egefinér samt genanvendelig frosted og gennemsigtig akryl.
– I vælger blot det der passer bedst til jeres stil og fest. Vær opmærksom på at den gennemsigtige akryl (Klar akryl) ikke er vist på billederne. Men den er helt transparent, og kan sagtens vælges.

Alle skilte printes i hvid som udgangspunkt for frosted- og klar akryl. Vi printer med mørk brun på træskiltene, men hvis du har bestilt andre skilte fra os, så sørger vi selvfølgelig for at det hele matcher i farven.

3. Takst til skiltet samt andre bemærkninger

I feltet oppe ved varen er der et tekstfelt. Her kan I skrive jeres indhold i kagen samt andre bemærkninger eller spørgsmål. Når jeres bestilling er gået igennem sætter vi skiltet op, og sender der til godkendelse hos jer inden vi printer. Så sikrer vi at der ikke er skrevet forkert, eller lavet en stavefejl. Når det er endelig godkendt laver vi skiltet klart og sender afsted inden for vores leveringstid.

4. Blomster

Skiltet kommer med denne blomst som du kan se på skiltet. Hvis du bestiller skiltet og har en anden vare i kurven med andet blomsterdesign, så sætter vi selvfølgelig den anden på så det passer sammen.

 

Design

Design 1, Design 2

Materiale

Egefiner, Birkefinér, Frosted Akryl, Klar Akryl

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585