Copyright infringement

Kageopsats i akryl

Kagestativer er blevet populært som aldrig før, fyldt med cupcakes, fyldte chokolader, flødeboller, og små tærter. Vi har været heldige at levere kagestativer til større receptioner, bog-lanceringer og events, så kagestativet er testet igennem på alle leder og kanter, kan skilles ad og samles super nemt.

De er fødevaregodkendte så du kan trygt sætte din flødebolle eller cupcake derpå uden at skulle lægge papir imellem. Det er et perfekt bryllupskage stativ.

Mål på stativerne
1 serveringsfad ø25 cm
2 etager: 20 cm – 15 cm – målt i diameter
3 etager 25 cm – 20 cm – 15 cm – målt i diameter
4 etager 30 cm – 25 cm – 20 cm – 15 cm – målt i diameter
5 etager 35 cm – 30 cm – 25 cm – 20 cm – 15 cm – målt i diameter

Vær opmærksom på at de ikke tåler opvaskermaskine, og ej heller skal vaskes af med skuresvampe eller elementer der kan ridse pladerne. De vaskes blot op i hånden med varmt vand og sæbe. Efter brug skilles de nemt ad og stilles væk indtil næste gang din kagestander skal i brug.

De sendes med beskyttelsesfilm på i blå eller grønt folie. Dette er for at undgå ridser i transporten. Det fjernes nemt ved modtagelse.

 

119.00 kr.419.00 kr.

Etager

1 Serveringsfad Ø25, 2 etager, 3 etager, 4 etager, 5 etager

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585