Copyright infringement

Jungle - Skilte til konfirmationen

Konfirmationerne er lige på trapperne, og for at sætte prikken over i’et, har vi designet og klargjort 7 unikke skilte. Så kan gæsterne nemt navigere i de forskellige aktiviteter på den store dag, og de pynter så smukt rundt i lokalet.

Du klikker nemt de forskellige muligheder til og fra herunder. Se nederst for yderligere beskrivelse og “How To”.

 

 

79.00 kr.

Designet her hedder Jungle, og du kan vælge imellem 7 unikke skilte i str. A5. Skiltene bliver printet på enten frosted, (dem på billederne er der anvendt frosted akryl), birketræ, eller gennemsigtig akryl. De printes med hvid skrift og graveres ned i træet ved valg af birketræ. De kommer med en fod i samme materiale så det nemt kan sættes på bordet.

For at få de korrekte muligheder frem, så er det vigtigt at alle mulighederne er valgt.

Hvis du vil ændre skriftfarven til guld, rosa eller mørk grøn fx., eller vil have tilføjet ikoner med fodbolde og lign, så er det også muligt. Skriv os en mail på kontakt@creativewood.dk efter endt bestilling og fortæl os om dine ønsker.

Vælg Design

Candy Bar, Kort & Gaver, Open Bar, Photobooth, Polaroid Gæstebog, Popcorn Bar, The Elbow Bump

Materiale

Birkefinér, Frosted Akryl, Klar Akryl

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585