Copyright infringement

Invitationer i træ og akryl - WILD FLOWER

Gør indtryk på dine gæster, og send de smukkeste invitationer afsted i træ eller akryl til jeres kommende bryllup. De sætter med garanti prikken over i’et og dine gæste vil elske at få sådan en med posten. De kan vælges i 6 forskellige designs, og skæres som udgangspunkt i egefinér, frosted akryl eller klar akryl.

Vi skærer, designer og producerer alle invitationer i Danmark, og du kan være sikker på at kvaliteten er i top, og du er med i hele processen fra start til slut. Vi designer og leverer inden for 2-4 hverdage. Følg guiden nederst på siden for “How To”.

Vær opmærksom på at der minimum skal bestilles 10 stk, og i samme design. Hvis i ønsker navne på koster det 5 kr. ekstra pr. invitation

 

49.00 kr.

    Reset options

Sådan gør du:
Du ligger antallet af invitationer i kurven og betaler for din ordre.

Efterfølgende sender du en mail til os på kontakt@creativewood.dk med jeres tekst til invitationen, eller noterer den i feltet længere oppe på siden hvis du har den klar med det samme. Du bestemmer helt selv hvad der skal stå, og hvis du har nogen ændring til skrifttyperne eller fx farven på blomsten – Så send det endelig med.

Når du har sendt det afsted sætter vi det op, og du vi få det hele til godkendelse inden vi begynder produktionen. Så er I sikre på at alt er som i drømmer om.

Vær opmærksom på at billedet blot er en illustration, kig endelig “Design din egen invitation” igennem for at se vores andet arbejde. Der kan du også selv vælge dit helt eget design, og selv have 100% indflydelse på hvordan den skal se ud.

Materiale

Egefiner, Frosted Akryl, Klar Akryl

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585