Copyright infringement

Coasters til drinks

Når lækkerheden skal toppes, så foreslår vi nogle flotte coasters som glassene står på. Vores coasters kan både bruges i hjemmet og til fest til den gennemførte opdækning. De personlige coasters blive samtidigt et varigt minde fx. med brudeparrets initialer, et citat eller en særlig dato.

Du klikker nemt de forskellige muligheder til og fra herunder. Se nederst for yderligere beskrivelse og “How To”.
Vær opmærksom på minimumsbestillingen på vores coasters, se nedenfor under beskrivelse.

29.00 kr.99.00 kr.

Sådan bestiller du:

1. Minimumsbestilling

Når du bestiller vores coasters, skal du altid bestille min. 8 ens af gangen.

2. Vælg materiale og størrelse på jeres menukort

Vores coasters kommer enten som firkanter med rundede hjørner (8,5×8,5 cm) eller som runde cirkler.

Materialet vælger du ud fra det der passer lige præcist til dit arrangement. Ønsker du andre størrelser, så skriv endelig til os.

3. Vælg skriftfarve til jeres coasters

Som udgangspunkt kan der både printes hvid og sort på alle coasters. Men vi vil anbefale dig at vælge hvid på coasters i spejlakryl, da det gør det lettest at læse. Hvis du ønsker coasters i frosted eller klar akryl, og de skal ligge på en dug, så er sort skrift vejen frem. Vælger du sort akryl, anbefaler vi hvid skrift.

5. Tekst og illustration

Du kan blot sende os en mail til kontakt@creativewood.dk med de ønsker til tekst eller illustration på dine coasters. Når din bestilling er gået igennem, sætter vi dine coasters op, og sender det til godkendelse hos dig, inden vi printer. Så sikrer vi at der ikke er skrevet forkert, eller lavet en stavefejl. Når det er endelig godkendt laver vi coasters’ne klart og sender afsted inden for vores leveringstid.

 

 

Materiale

Rosa Spejl, Sølv Spejl, Frosted Akryl, Guld spejl, Hvid Akryl, Klar Akryl, Sort Akryl

Skrift Farve

Hvid, Sort

Form

Cirkel, Firkantet

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585