Copyright infringement

Til boligen

Til boligen – kan I få..

Spændende og flotte navneskilte i træ til at hænge udenfor eller indendørs. Der er også mulighed for at komme med et design, som vi ser om vi kan lave for jer.

Der er flere forskellige skilte i træ eller akryl du kan vælge mellem, både husnumre, ringe til dekorationer, ikoner og madplaner.

Vores populære husnummer er nu mulige at bestille her på webshoppen efter stor efterspørgsel.

Du kan også vælge en træring, der hænger smukt og giver et personligt udtryk i hjemmet, og er materialet er smuk, lys birkefinér.

Ringen er super smuk fx. dekoreret med forårsblomster, tørrede blomster eller med friske olivengrene – kun fantasien sætter grænser.

Vi elsker at skabe noget unikt, som bringer glæde og kan holde længe. Skriv til os eller ring – så finder vi ud af resten.

De bedste hilsner Thomas & Samanda / Creativewood.dk

Find skilte, caketoppers og bordkort i træ og akryl hos CreativeWood

CreativeWood har en lang række produkter designet til mange forskellige formål. Vi arbejder med både træ og akryl, vi designer med udvalgte farver, og ud fra det har vi udviklet mange forskellige skilte, caketoppers, bordkort, påskepynt, julepynt og meget mere. Du kan være sikker på at finde det, du søger til din næste fest og fejring af livets små og store begivenheder hos shop CreativeWood.

Med skilte i træ og i akryl, caketoppers i træ eller akryl, bordkort i træ og akryl, bordkort med navn og mange flere smukke, unikke udskæringer i træ kan du være sikker på at sprede hygge, feststemning og magi blandt dine gæster.

Smukt design, godt håndværk og stærke materialer

Få eller giv et navneskilt i træ eller akryl; de kan bruges til bryllup, til fødselsdag, til dåb eller enhver anden festlig begivenhed. Vi skærer navnet ud i træ, men skiltene kan også fås i udvalgte akrylfarver, så du kan holde dig inden for din foretrukne farvepalet og give din borddekoration netop det udtryk, du ønsker dig.

Spred begejstring og feststemning med vores caketoppers i træ eller akryl; vælg et af vores forhåndsdesignede skilte eller bestem selv teksten og sæt dit eget, personlige præg på kagen.

Få unikke bordkort, som kan bruges igen og igen. Med vores bordkort i træ og akryl mangler du aldrig flotte bordkort til enhver lejlighed – bordkort er relevante, uanset om det er fest eller venner, som besøger jer. Hos shop CreativeWood finder du bordkort til påske, konfirmation, bryllup eller bare til en hygge middag for 2, så du kan tage dem i brug, lige når du ønsker.

Hvis du er i humør til at overraske nogen eller give dig selv en gave, så lad dig blot inspirere – se vores store udvalg af alt, hvad du kunne ønske dig i træ eller akryl her på siden.

Send os endelig en mail hvis du ikke kan finde det du søger! Kontakt@creativewood.dk

- leveringstid op til 5 hverdage i produktion -

15585

Velkommen til

Creative Wood