Copyright infringement

Skolesæt med dyrene fra zoologisk have

Skoleåret er i gang, og vi vil rigtig gerne hjælpe udviklingen og færdighederne godt på vej for de mindste skoleelever og deres forældre.

Vi har derfor lavet et kært skolesæt med 3 øveplader med alle de søde dyr fra zoologisk have. På den måde kan de mindste øve sig både på at skrive, regne og lære klokken. Børnene kan bruge white board tuscher på tavlerne, og på den måde kan de bruges igen og igen.

 

399.00 kr.

    Reset options

Information om vores skolesæt

Pakken består af 3 dele: 1 tavle til at øve at skrive bogstaver og små sætninger. Alfabetet er skrevet med både store og små bogstaver, så man let kan skrive ovenpå og lære bogstavernes former og krummelurer. Nederst på tavlen er der en linje, så man kan øve at skrive egne ord.

Regnetavlen er med plads til både plus og minus regnestykker. I højre side er tallene printet, så barnet let kan bruge tallene som hjælp til at udregne regnestykkerne.

Tavlen med uret er lavet så de små let kan lære klokken. Her kan barnet indtegne visere på uret, og samtidig kan man også lære klokken frem til kl. 24, da de er printet rundt om urskiven.

Mål på tavlerne

Skrivetavlen er A3 størrelse mens regnetavlen og tavlen med klokken er A4.

Materiale

Alle 3 tavler i skolesættet er lavet i klar akryl med tryk bagpå. Det bevarer printet flot selvom pladen tørres af mange gange. Der er monteret små silikonedutter i alle hjørner for at beskytte både tavler og bord.

Design

Det lysegrønne design, Det lyserøde design

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585