Copyright infringement

Standard skilte til Kage & Slik buffeten - Flere varianter

Vi har designet 5 skilte til Slikbuffeten, Popcorn baren, Donutbaren, Et skilt til det hele samt et hvor du helt selv bestemmer teksten. Så kan gæsterne nemt finde vej, og så pynter det så fint, og kan bruges igen og igen.

Du ligger det materiale i kurven du ønsker dit skilt skal have, og vælger et af de 5 designs. Design nummer 5 kan du selv vælge tekst til.

Alle skilte kommer med tilhørende fod, som du nemt kan sætte i skiltet når det skal bruges. Du kan også sagtens vælge at tilføje maling eller blomster på for at gøre det mere personligt.

79.00 kr.179.00 kr.

    Reset options

Sådan bestiller du:

1. Vælg materiale

Skiltene kommer i målene 14,8×21 cm
Materialerne er FSC godkendt birkefinér og egefinér samt genanvendelig frosted og gennemsigtig akryl.
– I vælger blot det der passer bedst til jeres stil og fest. Vær opmærksom på at den gennemsigtige akryl (Klar akryl) ikke er vist på billederne. Men den er helt transparent, og kan sagtens vælges.

Alle skilte printes i hvid som udgangspunkt for frosted- og klar akryl. Vi printer med mørk brun på træskiltene, men hvis du har bestilt andre skilte fra os, så sørger vi selvfølgelig for at det hele matcher i farven.

3. Tekst til skiltet samt andre bemærkninger

I feltet oppe ved varen er der et tekstfelt. Her kan I skrive jeres tekst ind hvis i vælger den model med valgfri tekst.

4. Blomster

Skiltet kommer uden blomster, men du kan tilvælge blomster og maling. Hvis du bestiller skiltet og har en anden vare i kurven med andet blomsterdesign, så sætter vi selvfølgelig den anden på så det passer sammen.

 

Design

Design 1, Design 2, Design 3, Design 4, Design 5

Materiale

Egefiner, Birkefinér, Frosted Akryl, Klar Akryl

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585