Copyright infringement

Gavekort

Gavekortet fra Creativewood.dk kan bruges de næste mange år frem og kan gives som gave til et kommende brudepar, forældrepar eller en du holder af – ja måske bare til jer selv.

Så skal du ikke stresse med at få bestilt, men kan komme tilbage og ligge bestillingen når i ved hvad i skal bruge til jeres kommende konfirmation eller bryllup. Der er jo mange beslutninger der skal tages.

Vi har valgt nogle beløb, som du kan købe et gavekort på. Disse kan ikke ændres. Når du har lagt det ønskede beløb i kurven og betalt fremsender vi efterfølgende et elektronisk gavekort med din egen personlige kode, som du skal bruge når du kommer igen. Der kan gå op til 7 hverdage.
(Gavekortet kan ikke bruges efterfølgende til at købe andet med rabat på, hvis det købes med en rabatkode)

250.00 kr.5,000.00 kr.

Obs – hvis beløbet du vil købe gavekort på ikke er en mulighed, så læg evt 1 gavekort i kurven og efterfølgende et andet så de i sidste ende giver det ønskede beløb.

Ved spørgsmål, send gerne en mail til kontakt@creativewood.dk

Gavekort beløb

1000 kr, 1500 kr, 2000 kr, 250 kr, 2800, 3000 kr, 500 kr, 5000 kr, 750 kr, 8000 kr

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585