Copyright infringement

Design din egen invitation i træ eller akryl

Er du på jagt efter smukke invitation til fødselsdagen, barnedåb, konfirmationen eller brylluppet, men ikke lige har fundet noget på vores side som passede til jeres tema, så er der alligevel en mulighed.

Vi designer invitationer lige som i drømmer om. Kig nederst under beskrivelse for “how to”. Vi har lagt lidt billeder ind af tidligere bestillinger til inspiration.

min. bestilling på 10 stk.

 

 

69.00 kr.79.00 kr. test 100

    Reset options

I vores design-selv kategorier er alt muligt, og vi sætter det op lige som du drømmer om. Hvis du ikke er faldet for et af vores andre designs, så lad os designe din drømme invitation.

Du ligger blot antallet af invitationer i kurven, og sender os en mail efterfølgende med hvad du godt kunne tænke dig. Vi har mere end 10.000 skrifttyper, over 5000 illustrationer mv. og indkøber nyt hvis der er brug for det.

Når du har lavet bestillingen, og sendt din mail tager vi samme en dialog, om hvordan designet skal se ud, og hvad der skal stå.

Materiale

Egefiner, Birkefinér, Frosted Akryl, Klar Akryl, Sort Akryl

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585