Copyright infringement

Cocktail Stirrers classic - Pakke

Cocktails og drinks skal serveres med stil, hvad enten du har hjemmebar, fejrer bryllup eller måske har inviteret til temafest. Sæt prikken over i’et med disse smukke og elegante cocktailstirrers.
Du får en pakke af 6 stk. Du kan vælge imellem flere materialer, guld, sølv, glimmerfarver med flere.
Vælg mellem 3 varianter:
Diamond Ring, Hjerte, Love

Serverer du drinks i almindelige eller høje glas? Cocktailstirrers fås i 2 størrelser.

129.00 kr.

Leveres i pakker af 6 stk. Når du tilføjer én pakke til kurv, får du altså 6 stk. cocktailstirrers i det valgte design, materiale og den ønskede størrelse.

Pakke muligheder:
Pakke 1: Diamond
Pakke 2: Hjerte
Pakke 3: Love

Størrelser:
Str. 12 cm (Passer til de fleste lave cocktails/vandglas)
Str. 16 cm (Passer til de fleste Highball-glas)

VIGTIGT!
Vores drinkspinde er ikke godkendt til fødevarebrug, og må ikke kommes i opvaskemaskinen eller varmes op over 40 grader. De skal skylles i lunkent vand inden brug.

Leveringstid:
Vi gør opmærksom på, at fra du bestiller kan der gå op til 14 hverdage før du modtager din ordre. Grunden er at ordren skæres ved bestilling, og i vores travle perioder kan der godt være pres på maskinerne. Vi gør alt hvad vi kan, for at du har din bestilling hurtigst muligt.

Materiale

Birkefinér, Blå glimmer, Guld Glimmer, Guld spejl, Hvid Akryl, Klar Akryl, Lyserød Glimmer, Rosegold, Sølv, Sølv glimmer, Sort Akryl, Sort Glimmer

Pakker

, ,

Størrelse

12cm, 16 cm

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585