Copyright infringement

Caketopper Standard - Kobber- Sølv & Guldbryllup

Vi elsker kager og vi elsker fester – så selvfølgelig kommer vi ikke udenom caketoppers. Vi har designet en række standard caketoppers til kobber-, sølv- og guldbryllup, som I kan vælge i lige det materiale i ønsker, for at skabe den røde tråd på dagen.
Denne caketopper kommer med teksten: 12½ – 25 & 50 og ser ud lige som på billederne. Du kan med fordel vælge den rosaguld til kobberbrylluppet, sølv spejl eller sølv glimmer til sølvbrylluppet og selvfølgelig guld spejl eller guld glimmer til guldbrylluppet.

Caketopperen måler 14 cm i bredden.

Psssst.. Har du set væres æresporte, som vi designer og sætter op lige efter jeres ønsker?

150.00 kr.300.00 kr.

    Reset options

Alle vores materialer på nær spejl og glimmer akryler er fødevaregodkendt.
Vi anbefaler dog at du dypper det stykke der skal ned i kagen i chokolade eller pakker film omkring.

Vælg hvilket materiale jeres caketoppper skal produceres i ved drop down menuen. Når I har lagt bestillingen på jeres caketopper, sender vi caketopperen afsted i det valgte materiale.

Materiale

Birkefinér, Blå glimmer, Guld Glimmer, Guld spejl, Hvid Akryl, Klar Akryl, Lyserød Glimmer, Rosegold, Sølv, Sølv glimmer, Sort Akryl, Sort Glimmer

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585