Copyright infringement

Bordkort til konfirmationen - flere varianter

Konfirmationerne er lige på trapperne, og for at sætte prikken over i’et, har vi designet de fineste bordkort med navn til at ligge på tallerkenerne så alle gæsterne kan finde deres plads. Vi oplever at alle gæster tager det fine bordkort med hjem bagefter og bruger det i indretningen eller som minde fra din specielle dag.

Du klikker nemt de forskellige muligheder til og fra herunder og vælger om dine bordkort til konfirmationen skal være i træ eller akryl. Se nederst for yderligere beskrivelse og “How To”. Ønsker du en anden kombination af materiale og design, så skriv endelig til os.

Min. bestilling: 10 bordkort.

23.00 kr.31.00 kr.

    Reset options

Fremgangsmåde:
Indtaste alle navnene på én gang i navnefeltet, gerne uden komma imellem, kun med linjeskift. Vælg herefter antal (som naturligvis skal svare overens med antallet af navne). Klik: Tilføj til kurv.

Eller marker ‘Vi sender gæsteliste pr. mail’, vælg antal og tilføj til kurv. Husk efterfølgende at sende os navnene på mailen kontakt@creativewood.dk – oplys venligst dit ordrenummer i mailen

Jeg ønsker mit eget design:
Hvis du har et helt 7. tema og rigtig gerne vil have noder, blomster og lign, så vælger du “jeg har mit eget design”. Efter endt bestilling skriver du os en mail o vi vil designe dit bordkort lige som du gerne vil have det, så det passer perfekt ind til konfirmationen.

Skrifttype:
Du kan vælge imellem 4 forskellige skrifttyper, men ønsker du en helt anden? Hvis du vil ændre skrifttypen til en helt anden, skriftfarven til guld, rosa eller mørk grøn fx., så er det også muligt.
Skriv os en mail på kontakt@creativewood.dk efter endt bestilling og fortæl os om dine ønsker.

 

Materiale

Guld Spejl, Birkefinér, Blå glimmer, Egefinér, Frosted Akryl, Guld Glimmer, Klar Akryl, Lyserød Glimmer, Rosegold, Sølv glimmer, Sort Akryl

Design

Badminton, Fjer, Fodbold, Gamer, Hest, Jeg har mit eget design, Makeup

Skrifttype

Blossom, Jungle, Simplicity, Standard

Hul til snor

Ja tak, Jeg ønsker hul til snor, Nej tak, Jeg ønsker ikke hul til snor

Skrifttyper

Du kan skrive dit navn lige her

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585