Copyright infringement

Save the date

Save the date kort

Skal I giftes? Glæd jeres gæster med denne smukke Save the date køleskabsmagnet i træ, akryl eller måske guldfarve, så vil de i månederne op til dagen blive mindet om datoen. Efterfølgende har de et varigt minde om jeres store dag.

Hvad er Save the date

Save the date er en officiel meddelelse om din bryllupsdato og -sted, samtidig med at gæsterne ved de er inviteret, og bliver husket på det, hvis du vælger vores køleskabsmagneter.

Hvor lang tid i forvejen skal Save the dates sendes ud?

Det er meget brugt at sende Save the date ud seks til otte måneder før dit bryllup, og så skal bryllupsinvitationerne sendes ud ca. otte uger før din store dag.

Hvorfor hedder det Save the date kort?

Save the date kortet gør gæsterne opmærksomme på, at de skal reservere dagen, fordi du planlægger at invitere dem med til dit bryllup. Samtidig vil der ofte være oplysninger om tid og sted, men specielt hvis det ikke er planlagt endnu, er det en god ide at sende Save the date kort, og invitationer senere.

Skal man sende svar ved et Save the date kort?

I modsætning til en invitation, er der ikke S.U. på et Save the date kort, medmindre det bruges som invitation!

Gæster forventes ikke at svare, før de modtager invitationen, selvom nogle gør det alligevel.

Find skilte, caketoppers og bordkort i træ og akryl hos CreativeWood

CreativeWood har en lang række produkter designet til mange forskellige formål. Vi arbejder med både træ og akryl, vi designer med udvalgte farver, og ud fra det har vi udviklet mange forskellige skilte, caketoppers, bordkort, påskepynt, julepynt og meget mere. Du kan være sikker på at finde det, du søger til din næste fest og fejring af livets små og store begivenheder hos shop CreativeWood.

Med skilte i træ og i akryl, caketoppers i træ eller akryl, bordkort i træ og akryl, bordkort med navn og mange flere smukke, unikke udskæringer i træ kan du være sikker på at sprede hygge, feststemning og magi blandt dine gæster.

Smukt design, godt håndværk og stærke materialer

Få eller giv et navneskilt i træ eller akryl; de kan bruges til bryllup, til fødselsdag, til dåb eller enhver anden festlig begivenhed. Vi skærer navnet ud i træ, men skiltene kan også fås i udvalgte akrylfarver, så du kan holde dig inden for din foretrukne farvepalet og give din borddekoration netop det udtryk, du ønsker dig.

Spred begejstring og feststemning med vores caketoppers i træ eller akryl; vælg et af vores forhåndsdesignede skilte eller bestem selv teksten og sæt dit eget, personlige præg på kagen.

Få unikke bordkort, som kan bruges igen og igen. Med vores bordkort i træ og akryl mangler du aldrig flotte bordkort til enhver lejlighed – bordkort er relevante, uanset om det er fest eller venner, som besøger jer. Hos shop CreativeWood finder du bordkort til påske, konfirmation, bryllup eller bare til en hygge middag for 2, så du kan tage dem i brug, lige når du ønsker.

Hvis du er i humør til at overraske nogen eller give dig selv en gave, så lad dig blot inspirere – se vores store udvalg af alt, hvad du kunne ønske dig i træ eller akryl her på siden.

Send os endelig en mail hvis du ikke kan finde det du søger! Kontakt@creativewood.dk

- leveringstid op til 5 hverdage i produktion -

15585

Velkommen til

Creative Wood