menu

Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl
til alle livets små og store fejringer
Ingen produkter i kurven
Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl. til alle livets små og store fejringer

Skilt - Velkommen

Er du lige så vild med smukke og elegante velkomstskilte i træ & akryl, som vi er? Og mangler du en skilt til at byde dine venner og familie velkommen til jeres bryllup, konfirmation eller fest, så lad os designe og skære skiltet for jer.

Alle vores skilte er skåret i bæredygtige og genanvendelige materialer med certificering. Så du kan være sikker på at når du bestiller fra Creative Wood, er alt i bedste kvalitet med omtanke for miljøet.

Se hvordan du bestiller jeres personlige og unikke velkomstskilt i træ eller akryl længere nede på siden.

499.00 DKK849.00 DKK

Ryd
    • 350 DKK
    • 249 DKK
    Reset options

Størrelser:

40×60 cm
50×70 cm
60×80 cm
Ø 60 cm

Hvis du er i tvivl eller mangler en specifik str. er du velkommen til at sende os en mail på kontakt@creativewood.dk

Tilvalg:

Træ –

Ved valg af træ kan du tilvælge gravering eller farver og illustrationer. Vi har en masse forskellige blomster, blade mv. du kan vælge i mellem. Hvis vi skal designe jeres skilt så det matcher jeres invitationer eller lign. skal du sende os jeres blomster i en png fil eller fortælle os hvor vi kan downloade dem. I så fald kommer der en merpris oveni for køb af ekstra blomster.

Akryl –

Når du vælger akryl har du en del flere valgmuligheder. Der kan som standart vælges sort eller hvid skrift. Hvis du ønsker fx. mint eller peach skrift, blomster, blade og andet pynt på dit skilt kan du vælge det til i drop down menuen. Vi har en masse forskellige blomster, blade mv. du kan vælge i mellem. Hvis vi skal designe jeres skilt så det matcher jeres invitationer eller lign. skal du sende os jeres blomster i en png fil eller fortælle os hvor vi kan downloade dem. I så fald kommer der en merpris oveni for køb af ekstra blomster.

Guld, sølv og rosegold –

Det kan selvfølgelig også tilvælges. Denne kan ikke kombineres med de andre. Vores guld, sølv og rosegold er sat på med folie og har en blank skindende overflade. Ønskes andet er du velkommen til at sende os en mail.

Malet baggrund –

Du kan også vælge at få malet baggrunden på dit akrylskilt med en valgfri farve – hvis du vælger denne sender du sammen med den mail du sender efterfølgende, hvilken farve du ønsker.

Sådan fungerer det:

Du ligger skiltet i kurven og betaler for produktet. Efterfølgende sender du os en mail hvor du skriver hvad der skal stå på skiltet. Har du en speciel skrifttype, som du vil have brugt så skal du også skrive det.

Så sætter vi det hele op, sender det til godkendelse hos dig, og først når det er endeligt godkendt sætter vi det i produktion og sender til din adresse.

Vores nuværende leveringstid kan du se ved check-ud.

Ved spørgsmål send en mail til kontakt@creativewood.dk

Materiale

Birkefinér, Klar Akryl

Størrelse

40 x 60 cm, 50 x 70 cm, 60 x 80, ø60, ø70

Farve

Farver & Illustrationer, Gravering (Kun muligt ved valg af træ), Guld (shiny), Hvid, Rosegold (shiny), Sølv (shiny), Sort

Ophæng

2 huller øverst, Ingen huller

Retning

Lodret, Vandret

{{ name }}