menu

Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl
til alle livets små og store fejringer
Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl. til alle livets små og store fejringer

Navn til ophæng i egefinér

Gør dit hjem personligt med dette flotte ‘Navn til ophæng’. Hæng navnet på døren, væggen eller måske spejlet, og se hvor fint bogstaverne klæder dit hjem.

Navnet er skåret i smuk, lys egefinér og du kan vælge mål på enten: 8, 10 eller 12 cm i højden. En unik gave til den du holder af, eller som evigt minde til barnedåben, fødselsdagen eller en personlig mærkedag.

149.00 DKK199.00 DKK

Ryd
    Reset options

Mål:
Vælg mellem 8, 10 eller 12 cm i højden (målt på forbogstavet).

Fremgangsmåde:
Vælg størrelse, samt hvilken skrifttype du ønsker, og skriv navnet i navnefeltet herunder. Under fanebladet ‘Indtast font’, har du mulighed for at se de anbefalede skrifttyper. Hvis du har ønske om en anden skrifttype end dem herunder, eller måske gerne vil have navnet skrevet i blokbogstaver, så noterer du dine ønsker efter navnet i navnefeltet. Prisen er for ét navn.

Leveringstid:
Vi gør opmærksom på, at fra du bestiller kan der gå op til 14 hverdage før du modtager din ordre. Grunden er at ordren skæres ved bestilling, og i vores travle perioder kan der godt være pres på maskinerne. Vi gør alt hvad vi kan, for at du har din bestilling hurtigst muligt.

Størrelse

10cm, 12cm, 8cm

{{ name }}