menu

Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl
til alle livets små og store fejringer
Ingen produkter i kurven
Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl. til alle livets små og store fejringer

Menukort - Athena

Menukort er en smuk tilføjelse til dit bord, og hvilken bedre måde at fortælle gæsterne menuen på, end at dekorere bordet med én eller flere af vores fine menukort. Hos Creativewood kan du vælge imellem 2 smukke serier af skilte der alle matcher hinanden, så du er sikker på at der er en rød tråd.

Vores serie Athena er nutidigt, snirklet og det tætteste du kommer på et rigtigt håndskrevet kalligrafi-skilt. Du finde hele serien af skilte her, som alle er med til at skabe den helt rette stemning og udtryk i dekorationen.

Menukortet graveres i bæredygtigt birketræ eller printes på genanvendeligt- gennemsigtigt akryl eller frosted akryl, med skrift enten hvid eller sort.

Menukortet kan vælges som:
Small | str. 18×9  – perfekt til at ligge til hver gæst på tallerkenen, så de kan få deres helt eget menukort og gemme som minde.

Medium | str. 21×15 – Placer menukortet midt på bordet så alle gæster kan kigge menuen igennem sammen, og få snakken igang.

A-fold | str. 17×12 – Her kan du vælge at tilføje bordnummeret på modsatte side, så gæsterne samtidig kan se hvilket bord de skal sidde ved.

Der kan minimum bestilles 5.

 

35.00 DKK249.00 DKK

Ryd
Design

A-fold /menu+bordnummer, Meduim, Small

Materiale

Birkefinér, Frosted Akryl, Klar Akryl

Fod

Ingen, Nyhed! Fod i egetræ, 4×4 cm, Nyhed! Lille (usynlig) fod i akryl

Farve

Gravering (Kun muligt ved valg af træ), Hvid, Sort

Maling på bagside

Ja – noter ved chek ud de ønskede farver, Nej

{{ name }}