Copyright infringement

Labels til dispensere 6 styk.

Giv gæsterne en oplevelse af lidt ekstra.. Vi elsker fødselsdage, og ikke mindst temafester. Derfor har vi designet en række skilte, som hænges på vandflasker, dispensere mv. – så gæsterne kan får overblik over eksempelvis de lækre drinks i baren. Skiltene er skåret i egefinér og graveret med din valgte tekst.

Vælg den designpakke, der passer til dit festtema, du kan vælge imellem blandt andet: Dinosauere til havfruer, værktøj, skovens dyr eller prinsessekroner.

199.00 DKK

Ryd

Fremgangsmåde:
Send os en liste med de 6 tekster, som skal stå på dine 6 labels på mail: kontakt@creativewood.dk – oplys venligst dit ordrenummer i mailen.

OBS! Skrifttypen er som vist på billedet. Skrifttype er ikke en valgmulighed.

Leveringstid:
Vi gør opmærksom på, at fra du bestiller kan der gå op til 14 hverdage før du modtager din ordre. Grunden er at ordren skæres ved bestilling, og i vores travle perioder kan der godt være pres på maskinerne. Vi gør alt hvad vi kan, for at du har din bestilling hurtigst muligt.

Tema

Blomster, Bondegård, Candyland, Dino, Havfruer & Muslinger, Maskiner og traktorer, Prinsesseskroner, Skovens dyr, Svaner, Værktøj

{{ name }}

Vores leveringstid er lige nu

på kun 2-4 hverdage 

15585

Velkommen til

Creative wood