Copyright infringement

Drinkspinde med navne

Drinkspinde er en lækker tilføjelse til enhver drink, og dine gæster vil med garanti syntes det er et ekstra prik over i’et at få en drinkspind med deres eget navn, en sjov tekst, jeres eget personlige monogram etc. – mulighederne er mange.

Disse drinkspinde kommer med navne på, så alle kan kende forskel på sin egen og en anden gæsts drink, samtidig med at gæsterne har et lille minde fra en uforglemmelig dag.

Du vælger blot antallet og hvilket materiale dine drinkspinde skal være i samt størrelsen på pinden – Så tager vi os af resten – se guiden nedenfor ved spørgsmål.

Bestillingen skal være på min. 10 stk.

30.00 DKK

Ryd
    Reset options

Sådan fungerer det:
Du vælger hvor mange drinkspinde du skal bruge, samt hvilket materiale.
I kommentarfeltet kan du notere navnene på dine gæster, eller notere hvis du sender dem på mail. Også hvis skrifttypen skal være anderledes end den som er vist på billederne.

Når vi får bestillingen ind kigger vi på kommentarer til bestillingen. Hvis vi er i tvivl skriver vi selvfølgelig, og vi sender ikke noget afsted herfra hvis det ikke er godkendt.

Størrelser
Str. 12 cm (Passer til de fleste lave cocktails/vandglas)
Str. 16 cm (Passer til de fleste Highball-glas)

Vi printer som udgangspunkt altid med hvid – hvis anden farve ønskes, så noteres det blot i kommentarfeltet.

VIGTIGT!
Vores drinkspinde er ikke godkendt til fødevarebrug, og må ikke komme i opvaskemaskinen eller varmes op over 40 grader. De skal skylles i lunkent vand inden brug.

Materiale

Blå glimmer, Frosted Akryl, Guld Glimmer, Guld spejl, Hvid Akryl, Lyserød Glimmer, Rosegold, Sølv, Sølv glimmer, Sort Akryl, Sort Glimmer

Størrelse

12 cm, 16 cm

{{ name }}