Copyright infringement

Drinkspinde med monogram

Drinkspinde er en lækker tilføjelse til enhver drink, og jeres gæster vil med garanti syntes det er et ekstra prik over i’et at få en drinkspind med monogram, en sjov tekst, sit eget navn etc. – mulighederne er mange.

Disse drinkspinde kommer med monogram på, så i som brudepar kan få personliggjort drinkspindende, og gæsterne har et lille minde fra en uforglemmelig dag.

Du vælger blot antallet og hvilket materiale jeres drinkspinde skal være i samt størelsen på pinden – Så tager vi os af resten – se guiden nedenfor ved spørgsmål.

300.00 DKK1,600.00 DKK

Ryd
    Reset options

Sådan fungerer det:
Du vælger hvor mange drinkspinde du skal bruge, samt hvilket materiale.
I kommentarfeltet kan du notere om du allerede har et monogram der skal derpå, eller ønsker hertil.

Når vi får bestillingen ind kigger vi på kommentarer til bestillingen. Hvis vi er i tvivl skriver vi selvfølgelig, og vi sender ikke noget afsted herfra hvis det ikke er godkendt.

Størrelser
Str. 12 cm (Passer til de fleste lave cocktails/vandglas)
Str. 16 cm (Passer til de fleste Highball-glas)

Vi printer som udgangspunkt altid med hvid – hvis anden farve ønskes, så noteres det blot i kommentarfeltet.

VIGTIGT!
Vores drinkspinde er ikke godkendt til fødevarebrug, og må ikke komme i opvaskemaskinen eller varmes op over 40 grader. De skal skylles i lunkent vand inden brug.

Materiale

Blå glimmer, Frosted Akryl, Guld Glimmer, Guld spejl, Hvid Akryl, Lyserød Glimmer, Rosegold, Sølv, Sølv glimmer, Sort Akryl, Sort Glimmer

Antal

Pakke med 10 stk, Pakke med 20 stk, Pakke med 30 stk, Pakke med 40 stk, Pakke med 50 stk, Pakke med 60 stk, Pakke med 70 stk, Pakke med 80 stk

Størrelse

12 cm, 16 cm

{{ name }}