menu

Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl
til alle livets små og store fejringer
Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl. til alle livets små og store fejringer

Caketopper - 2 navne

Vi elsker kager og vi elsker bryllupper – så selvfølgelig kommer vi ikke udenom caketoppers.
I kan få jeres personlige caketopper, som vi designer, naturligvis med jeres navne, så jeres kage er helt unik og personlig. I kan frit vælge hvilket materiale jeres caketopper skal produceres i.

300.00 DKK450.00 DKK

Ryd
    Reset options

Sådan fungerer det:
Udfyld navnefeltet med to navne I ønsker at på jeres caketoppper, samt vælg antal. Når I har lagt bestillingen på jeres caketopper, designer vi og sætter den op. Herefter sender vi den til godkendelse hos jer, og når I har godkendt, skæres den endeligt. Jeres navne vil blive adskilt af et & tegn og designet er i to etager.

OBS! Skrifttype er ikke en valgmulighed, da dette kan blive en designmæssige udfordring. Men hvis I har et specifikt ønske, så skriv det i navnefeltet, og vi vil forsøge at løse opgaven.

Leveringstid:
Vi gør opmærksom på, at fra du bestiller kan der gå op til 14 hverdage før du modtager din ordre. Grunden er at ordren skæres ved bestilling, og i vores travle perioder kan der godt være pres på maskinerne. Vi gør alt hvad vi kan, for at du har din bestilling hurtigst muligt.

Materiale

Birkefinér, Blå glimmer, Guld Glimmer, Hvid Akryl, Klar Akryl, Klar guld, Lyserød Glimmer, Rosegold, Sølv, Sølv glimmer, Sort Akryl, Sort Glimmer

{{ name }}