Copyright infringement

Bordplan bryllup - Wild Flower / flere muligheder

Byd gæsterne til bords med denne fine og personlige bordplan – Sæt det på et et staffeli inden gæsterne sætter sig til bords, så de nemt kan finde vej til deres plads. Du kan også på denne måde skabe en rød tråd, og lade resten af dit pynt, bordkort, menukort mv. passe sammen.

Se nede under bemærkninger for mere information.

Få inspiration til bordplanen her

799.00 kr.1,099.00 kr.

    Reset options

Sådan bestiller du:

1. Vælg materiale og form på jeres bordplan

Skiltene kommer i målene Ø60 cm på det runde velkomstskilt og 50 x 70 cm & 60 x 80 cm på det firkantede.
Materialerne er FSC godkendt birkefinér og egefinér samt genanvendelig frosted og gennemsigtig akryl.
– I vælger blot det der passer bedst til jeres stil og fest.

2. Vælg skriftfarve på jeres bordplan

Som udgangspunkt kan der både printes hvid og sort på alle skiltene. Men vi vil anbefale jer at vælge hvid på akrylskiltene, for når de står udendørs i grønne omgivelser, så springer den hvide mere i øjnene, hvorimod den sorte nemt bliver “væk”. Hvis Skiltet derimod står i et rum med hvide vægge er sort vejen frem.

Træskiltene printer vi oftest med sort, så hvis det skal være tydeligt på afstand er det denne i skal vælge.

3. Navne & Dato samt andre bemærkninger

I feltet oppe ved varen er der et tekstfelt. Her kan I skrive jeres gæsteliste, samt andre bemærkninger eller spørgsmål. Når jeres bestilling er gået igennem sætter vi skiltet op, og sender der til godkendelse hos jer inden vi printer. Så sikrer vi at der ikke er skrevet forkerte navne, eller lavet en stavefejl. Når det er endelig godkendt laver vi skiltet klart og sender afsted inden for vores leveringstid.

4. Blomster

Hvis du gerne vil have blomsterne på, så vælger du det som mulighed, men hvis du derimod kun ønsker skiltet med teksten, og blomsterne ikke lige passer ind i jeres tema, så er det også en mulighed. Hvis i vælger skiltet uden blomsterne så tilpasser vi selvfølgelig skriften så det bliver lidt større.

5. Tilkøb af staffeli

Vi har staffelier liggende på lager, så mangler du et kan du altid tilkøbe det til din bestilling. Vores staffelier er naturfarvede, og er lige til at slå ud når i nærmer jer dagen.

 

Materiale

Birkefinér, Egefinér, Frosted Akryl, Hvid Akryl, Klar Akryl, Sort Akryl

Størrelse

50 x 70 cm, 60 x 80 cm, ø60

Skrift Farve

Hvid, Sort

Blomster

Vi vil gerne have det uden blomsterne, så det kun er tekst, Vi vil gerne have skiltet med blomster

Vi er desværre under konkurs.
Hvis du har noget til gode hos os så send os en mail på kontakt@creativewood.dk og vores advokat vil vende tilbage med henblik på tilbagebetaling af dine penge. Vi beklager af hele vores hjerte.
Samanda og Thomas

15585