menu

Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl
til alle livets små og store fejringer
Ingen produkter i kurven
Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl. til alle livets små og store fejringer

Menukort i træ eller akryl - small

Menukort skåret i træ og akryl er en smuk og eksklusiv tilføjelse til jeres opdækning.

Mange er vandt til traditionelle menukort i papir. Hvorfor ikke overraske dine gæster og tilføje det lille ekstra til bordet. De er perfekte i kombination med vores bordnumre og bordkort skåret i træ eller akryl.

Alle vores skilte er skåret i bæredygtige og genanvendelige materialer med certificering. Så du kan være sikker på at når du bestiller fra Creative Wood, er alt i bedste kvalitet med omtanke for miljøet.

Menukortet kan bruges ved siden af tallerkenen eller på tallerkenen. Leder du i stedet efter 1 menukort til midten af bordet, så kan du se vores kombinerede bodnummer og menukort her eller vores medium str. menukort her.

44.00 DKK60.00 DKK

Ryd

Tilvalg:

Træ –

Ved valg af træ kan du tilvælge gravering eller farver og illustrationer. Vi har en masse forskellige blomster, blade mv. du kan vælge i mellem. Hvis vi skal designe jeres menukort så det matcher jeres invitationer eller lign. skal du sende os jeres blomster i en png fil eller fortælle os hvor vi kan downloade dem. I så fald kommer der en merpris oveni for køb af ekstra blomster.

Akryl –

Når du vælger akryl har du en del flere valgmuligheder. Der kan som standart vælges sort eller hvid skrift. Hvis du ønsker peach skrift, blomster, blade og andet pynt på dit skilt kan du vælge det til i drop down menuen. Vi har en masse forskellige blomster, blade mv. du kan vælge i mellem. Hvis vi skal designe jeres menukort så det matcher jeres invitationer eller lign. skal du sende os jeres blomster i en png fil eller fortælle os hvor vi kan downloade dem. I så fald kommer der en merpris oveni for køb af ekstra blomster.

Skrifttype –

Vi benytter udelukkende den valgte skrifttype som overskrifter. Ønsker du ingen af disse, men jeres egen skrifttype, så vælger du blot en på listen og sender en mail efterfølgende med de korrekte informationer.

Sådan fungerer det:

Du ligger minimum 10 menukort i kurven og betaler for produktet. Efterfølgende sender du os en mail hvor du skriver hvad der skal stå på jeres menukort. Har du en speciel skrifttype, som du vil have brugt så skal du også skrive det.

Så sætter vi det hele op, sender det til godkendelse hos dig, og først når det er endeligt godkendt sætter vi det i produktion og sender til din adresse.

Vores nuværende leveringstid kan du se ved check-ud.

Ved spørgsmål send en mail til kontakt@creativewood.dk

Materiale

Birkefinér, Klar Akryl

Skrifttype

Skrifttype 1, Skrifttype 2, Skrifttype 3, Skrifttype 4, Skrifttype 5, Skrifttype 6

Farve

Farver & Illustrationer, Gravering (Kun muligt ved valg af træ), Hvid, Sort

{{ name }}