Copyright infringement

Bordkort - Design selv

Bordkort kommer du ikke udenom når du skal holde fest og alle gæsterne har faste pladser. Men hvorfor ikke gøre det hele lidt sjovere og anderledes med disse skønne bordkort, som gæsterne kan tage med sig hjem, og minde dem om en forhåbentlig uforglemmelig fest.

Det aller bedste er at Du bestemmer designet. Så er i til svanebordkort, fodbold støvler, heste eller noget helt fjerde, så skal du klikke disse bordkort hjem. Noter i feltet med navnene hvilket design du ønsker.

Nederst på siden her kan du under fanen “indtast font” teste vores 6 forskellige skrifttyper som vi skriver med på bordkortet. / Bemærk at der er en min. bestilling på 10 stk.

26.00 DKK31.00 DKK

Ryd
    Reset options

Fremgangsmåde:
1) Indtaste alle navnene på én gang i navnefeltet, gerne uden komma imellem, kun med mellemrum. Vælg herefter antal (som naturligvis skal svare overens med antallet af navne).

Eller

1) Marker ‘Vi sender gæsteliste pr. mail’, vælg antal og tilføj til kurv. Husk efterfølgende at sende os navnene på mailen kontakt@creativewood.dk – oplys venligst dit ordrenummer i mailen. hvis den ikke vil lade dig ligge det hel i kurven er det fordi at “emnefeltet” er tomt. Lav et punktum eller lign. så skulle det gerne virke.

2) Tilføj til kurv.

Min. bestilling:

Der er en min. bestilling på 10 bordkort i samme materiale.

 

 

Materiale

Guld Spejl, Sølv Spejl, Birkefinér, Egefinér, Frosted Akryl, Hvid Akryl, Klar Akryl, Rosegold

Skrifttype

Skrifttype 1, Skrifttype 2, Skrifttype 3, Skrifttype 4, Skrifttype 5, Skrifttype 6

Hul til snor

Ja tak, Jeg ønsker hul til snor, Nej tak, Jeg ønsker ikke hul til snor

Skrifttyper

Du kan skrive dit navn lige her

Send os endelig en mail hvis du ikke kan finde det du søger! Kontakt@creativewood.dk

- leveringstid op til 5 hverdage i produktion -

15585

Velkommen til

Creative Wood