menu

Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl
til alle livets små og store fejringer
Ingen produkter i kurven
Unikke bordkort, skilte og pynt i træ & akryl. til alle livets små og store fejringer

2-i-1 menukort & bordnummer

Pynt bordet med dette flotte 2-i-1 bordnummer/menukort, som anbringes på bordene, så dine gæster hurtigt kan få et overblik over, hvilket bord de skal sidde ved, og hvad de skal have at spise.

Bordnumrene er virkelig smukke, enkle og skæres i enten birketræ, egefinér eller klar akryl.

Min. bestilling er 5 stk.

110.00 DKK179.00 DKK

Ryd

Mål: Siderne måler A5 (14,8x21cm)

Sådan fungerer det:
Det antal du tilføjer i kurven er det antal bordnumre og menukort du skal bruge, og de starter fra 1. Så skal du bruge 10, og tilføjer 10 i kurven, modtager du tallene 1-10.
Når du har bestilt dine ‘2-i-1 menu & bordnumre’, eftersender du menuen til os på mail, så snart du har den klar. Hvis ikke menuen er klar, når du bestiller, så notér venligst dette ved bemærkninger til ordren, når du når kassen. Så ved vi, at du eftersender din menu, når denne er klar. Vær opmærksom på, at vi skal bruge 14 hverdage til at behandle ordren færdig, så send gerne menuen i god tid.

Dit ‘2-i-1 menu & bordnumre’ er ved modtagelsen klar til brug incl. snoren der holder dem sammen. Snoren kan evt. udskiftes, hvis du ønsker at anvende eget snor, som passer til dit festtema.

OBS! Produktet er lige blevet skåret inden afsendelse, så der kan fremkomme en let brændt lugt ved modtagelse. Lugten aftager så snart menukortet får lidt luft.

Leveringstid:

Vores nuværende leveringstid kan du se ved check-ud.
Ved spørgsmål send en mail til kontakt@creativewood.dk

Materiale

Birkefinér, Egefinér, Klar Akryl

{{ name }}