1-80

na-kd x tinamaria

Torsdag d. 7. marts 2019 var vi forbi The Lab i København, som er det lækreste og rå studie i københavn med en vandvittig udsigt. The Lab skulle danne rammen for Tina Maria x NA-KD’s launch af Tina Maria’s smukke tøjkollektion. Lokalet blev indrettet med et langbord ned igennem rummet hvor  bloggere og influenser var inviteret for at fejre Tina Maria og shoppe den nye kollektion. Bordet stod altid dygtige Trine for fra A Table Story og det hele var så sirligt og fint, i flotte forårsfarver. 

Atikka fra Bows And Balloons installerede på bagvæggen denne crazy ballonopsætning i en flot mat nuede farve, og lige dér i midten stod skiltet. Vi har i mange måneder skåret skilte og logo’er i træ til både Danmarks Dufte og Bake My Day så denne i akryl var vores aller første. Jeg behøver vist ikke at sige at jeg stadig ikke kan få armene ned over hvor smukt og snorlige det står. 

Skiltet er skåret i hvid akyl med en silke lign. sort akryl lagt ovenpå så det får den her 3D effekt hvor teksten kommer “ud” fra pladen. Den måler 70×70 cm. Jeg kunne lige forestille mig hvordan det ville se ud i både pastel, messing, grå mv. 

Ingen tvivl om at vi er klar igen hvis nogle skulle stå og have sådan en udfordring til os. / Følg gerne med på både instagram og facebook og send en mail på kontakt@creativewood.dk for priser og foresprøgelser. 

De aller bedste hilsner Thomas & Samanda / Creativewood

Photographer: Renate Meimere